“Confeccionant l’Escena” Col·laboració del CFGS de Vestuari a Mida i d’Espectacles amb les companyies teatrals Lazzigags Produccions i Qollunaka Grup de Teatre

Seguint l’estela del curs passat, aquest any els alumnes de 2n curs, del Cicle Superior de Vestuari a Mida i  d’Espectacles, s’han endinsat en el projecte Confeccionant l’Escena que ha estat guardonat amb el premi del Pla de mesures d’Innovació a l’FP del curs 2017-2018 que concedeix la Fundació Privada BCN Formació Professional.
Aquest projecte sorgeix de la col·laboració del CFGS de Vestuari a Mida i d’Espectacles amb les companyies teatrals Lazzigags Produccions i Qollunaka Grup de Teatre. Fruit d’aquesta col.laboració, els alumnes han dissenyat, gestionat i realitzat el vestuari complet de les obres teatrals de Spamalot i Qui té por de Virgina Woolf?

El projecte té com a principal objectiu apropar el món real de les arts escèniques a les nostres classes, per tal que l’alumne pugui experimentar el tarannà del sector, treballant en equip, organitzant i coordinar responsabilitats de treball, assumint lideratges i resolent conflictes.

Només resta donar les gràcies a tots els alumnes, professorat, actors i directors i les col.laboracions del CFGM Manteniment electromecànic,  ja que sense ells, Confeccionant l’Escena no haguès estat un èxit.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats educatives, Confecció i Moda, General, Jornades Tècniques, Patronatge i Moda, Projectes, Vestuari a mida i d'espectacle. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.