Curs de SASTRERÍA BÀSICA impartit per Arseni Domínguez.

 

Per a Professorat de formació professional de la família de Tèxtil, Confecció i Pell a Mundet
Del 30/6/2014 al 4/7/2014 ( 30 hores – 5 sessions ) de 9:00h a 15:00h
INS Anna Gironella de Mundet
Passeig del. Vall d’Hebron, s/n ( Barcelona )
Objectius   • Identificació i anàlisi de models en l’àmbit de la sastreria, fases i etapes que intervenen en el procés de confecció.
• Transformació dels patrons basi per obtenir els patrons del model triat, verificant el seu ajust i aproximació al model.
• Desenvolupament del procés de confecció i acabats, ajustant i afinant el model amb les proves necessàries, que permeti la verificació i valoració del producte obtingut.
Continguts   1.- Elaboració de la documentació tècnica i obtenció dels patrons del model, a partir de la definició del tipus de peça a realitzar (americana i pantalons d’home), dels materials i accessoris a emprar, i de les característiques tècniques i artístiques del model.

2.- Obtenció de la peça per a la prova, aplicant tècniques d’assemblatge a mà, realitzant les operacions intermèdies precises.

3.- Realització de la prova sobre la persona o maniquí, analitzant el balanç de la peça, tenint en compte les consideracions generals sobre els aploms i els seus efectes.

4.- Confecció de la peça definitiva, amb les rectificacions i ajustos obtinguts en la prova, aplicant tècniques de desmuntat, afinat i assemblat.

5.- Execució dels acabats propis de la sastreria per a la presentació de la peça.

Observacions  
Formador/a   Arseni Domínguez
Organització   ICE de la Universitat Politècnica de Catalunya
E-mail   jordi.bofill-puig@upc.edu
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats educatives, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *