El sastre ARSENI DOMÍNGUEZ profesor del Ciclo Superior de Vestuario a medida y Espectáculo viste a Javier Escobar en la revista ICON de EL PAÍS.

Fa un temps ja que el  nostre institut compta amb l’especial col·laboració de Arseni Domínguez, cap de sastreria de Furest, botiga dedicada a la sastreria masculina. El passat mes de març el treball d’Arseni va aparèixer en la revista ICON, revista masculina del diari El País, amb un del seus clients habituals, Javier Escobar. Aquí us deixem la portada de la revista amb l’article sencer.

Nuria Varella

Hay  sastres modernos, que pueden dedicarse tanto a vestir a personajes conocidos en el mejor traje bespoke, a llevar el control de la producción de sastrería de una de las casas más tradicionales de Barcelona, como a esculpir la imágen contemporánea de un gentleman urbanita.Este es el caso de Arseni Dominguez. ( Del Blog URBAN IT UP!)

Javier Escobar viste americana y pantalón del sastre ARSENI DOMÍNGUEZ.

Javier Escobar viste americana y pantalón del sastre ARSENI DOMÍNGUEZ.

Hay sastres modernos, que pueden dedicarse tanto a vestir a personajes conocidos en el mejor traje bespoke, a llevar el control de la producción de sastrería de una de las casas más tradicionales de Barcelona, como a esculpir la imágen contemporánea de un gentleman urbanita.Este es el caso de Arseni Dominguez. ( Del Blog URBAN IT UP!)

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats educatives, General, Vestuari a mida i d'espectacle. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *