NOU PROJECTE COMENIUS. VIATGE A PARÍS. FEBRER 2014

DSC_0315 Instituto DSC_0326 Instituto DSC_0324 Instituto DSC_0306 Instituto DSC_0304 Premiere Vision DSC_0294 DSC_0286 Casa Channel DSC_0276

NOU PROJECTE COMENIUS. VIATGE A PARIS. FEBRER 2014

NOU PROJECTE COMENIUS.
VIATGE A PARIS. FEBRER 2014

Cada dia és més freqüent veure als estudiants agafar la maleta i marxar cap a l’estranger a finalitzar els seus estudis.

La mobilitat educativa ofereix als seus participants viure noves experiències, on podran ampliar els seus coneixements, millorar en llengües estrangeres i aprendre noves cultures.

Existeixen diferents programes europeus, entre ells el programa Comenius, que promouen la mobilitat d’estudiants i professors, i la cooperació entre centres educatius, dins del camp de l’educació.

L’Institut Anna Gironella de Mundet  de Barcelona, participa per segona vegada en aquest programa europeu  juntament amb centres educatius d’Alemanya, Anglaterra i França.

Tots els centres participants treballaran sobre la mateixa temàtica: Comenius Project Fashion & Communication (Projecte Comenius Moda i Comunicació).

La comunicació és una part important de la moda . Connecta totes les entitats de la moda entre si. El portafoli és l’ instrument utilitzat pel dissenyador i també per les empreses per presentar els seus productes, idees i capacitats.

La inserció al món laboral europeu és una de les principals preocupacions de les escoles involucrades en el projecte, així com la de la creació d’un llenguatge de presentació comú que ajudarà als empresaris a entendre les habilitats i potencial de treball dels alumnes.

El passat mes de febrer tres professors del centre vam tenir l’oportunitat de viatjar a París per acabar de concretar les pautes d’actuació d’aquest nou Projecte Comenius 2013-2015.

Durant el viatge vam visitar l’ Institut francès participant, Lycée Octave Feuillet de Paris, on ens van acollir d’allò més bé. A més ens van ensenyar les seves instal·lacions i la seva forma de treballar.

També vam tenir l’ocasió de visitar la Fira Internacional Tèxtil de Première Vision que es fa dos cops l’any, i veure les tendències que es portaran la propera temporada.

Per més informació visiteu la pàgina web: http://www.fashionandcommunication.eu/

Us continuarem informant!

Elvira Díaz

Professora del Ins Anna Gironella de Mundet

Coordinadora Projecte Comenius 2013-2015

Barcelona 3 d’Abril de 2014

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats educatives, Confecció i Moda, Erasmus+, General, Patronatge i Moda, Projectes, Vestuari a mida i d'espectacle. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *