Sara Cuadrillero Senmartí, alumne de 1r. del Cicle de Vestuari a mida i Espectacle finalista en el Concurs “REINNOVA LA ROBA” organitzat per Residus Vallès.

 

El disseny de la peça està inspirat en les siluetes  S que buscaven les dones de principis del s.XX, està construït  a partir de roba reciclada procedent dels contenidors de roba usada.  La faldilla esta realitzada amb quatre pantalons de vestir oberts per l’entrecuix  i superposats, duu un “bullicio” fet amb una cortina i farcit amb la guata d’un coixí vell, he drapejat els dos pantalons superiors a sobre del “bullicio” per donar encara més volum i els volants blancs de sobre  són part d’un vestidet de nena. La camisa està realitzada amb una camisa d’home, de la qual he separat les mànigues per transformar-les en mànigues pernil afegint trossos de dues camises més, al coll de la camisa original li he afegit un altre coll camiser . Els volants blancs de l’escot de la camisa són un altre part del vestidet de nena que he utilitzat pel “bullicio”.La primera imatge és la roba que vaig triar per fer el disseny.

Gràcies!!!

Sara Cuadrillero Senmartí www.facebook.com/kusint @Kusint

IMG_1869

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats educatives, General, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *